ВНИМАНИЕ: ГРИП

След внезапното, почти невероятно излекуване снощи от една доза, повтарям ЕДНА ДОЗА осцилококцинум, реших бързичко да споделя опита си с надеждата да облекча страданието на някой закъсал.

Е, зима е. Пак имаме вируси, грипове, настинки… Врагът е ясен. Въпросът е кои са ни приятелите в тази битка. Преди да прибегнете към антибиотици (които, знаете, не са най-доброто решение), опитайте с това:

photo (1)

Ехинация (тинктура) на д-р Тайс – категорично тинктура, не таблетки. Не е нужно да следвате дозите в листовката. Можете да вземате по 20-25 капки на прием, 3-4 пъти на ден. Изключителен имуностимулатор!

Чай от бъз – тук си следваме предписанието от кутията. Сутрин си правите запарката и си пиете от нея през целия ден. Сами ще усетите подобрението от живителната течност.

Шуслерови соли 3, 4, 6.

При тях имате едно първоначално изваждане, но веднъж снабдили се с тях, сами ще си изградите навика да присъстват в домашната ви аптека. Цената е между 8,50 и 9,50 на шише. Вътре има 80 таблетки. Как процедираме:

Номер 3 (Ферум Фосфорикум): начало на заболяването, прозрачни секрети. (Нарочно не влизам в подробности. В интернет, а и на тази страница, има още информация за него). Взимате таблетка, изчаквате 10-ина минути и ако настъпи подобрение, взимате следващата. При втората категорично усещате, че изплувате от болестта. От там нататък следва „ядене“ на таблетки – имате леко усещане за недобре и вземате един прием. (Тази схема важи и за другите две соли). Ако няма резултат…

Номер 4 (Калиум Хлоратум): втора фаза на заболяването. Бели (като белтък) секрети. Обложен, бял език. Имайте едно наум – номер 4 има афинитет към лигавиците! Всякакви лигавични възпаления ще се влияят от него. Дозировката е както е по-горе.

Номер 6 (Калиум Сулфурикум): трета фаза на заболяването. Секретите са по-гъсти и жълтеникаво-зелени.

Стигам до последния, много важен помощник! Осцилококцинум. Това хомеопатично лекарство, направено от черния дроб на дива патица, имало амбицията – или поне създателят му я е имал, да лекува всякакви вирусни и грипни състояния, защото активирало имунният отговор на организма. Ще признаем, че родителят на лекарството бил леко разочарован – очакванията му за универсалност на препарата не се покрили напълно. Но… това лекарство действа като магия! И не само в началото! И не е нужно да го вземате в дозировката, в която се продава (ще трябва да простим хитринката на дребно на фармацевтите). Хомеопатично ориентираните хора знаят, че и три-четири зрънца вършат работа. Иначе казано, една опаковка от 6 дози ще ви стигне за доста време. Вземате по 4-5 зрънца на прием, в крайна сметка колкото ви паднат в устата. И това е достатъчно. Аз взех осцилококцинума на третия ден от заболяването си и една, единствена доза ме оправи. Беше толкова неочаквано, че даже не го повярвах. Е, сега е сутрин, пия кафе и пиша. Лекарството работи на пушка.

Няколко малки, но съществени уточнения: Ако до 3 приема на осцилококцинум, взет по гореописания начин, не стигнете до подобрение, няма да има такова.

Допълнителна помощ могат да бъдат фитосвещите – това са восъчни свещи, които се продават в аптечната мрежа. Комплектът от две за всяко ухо струва  5 лева. За тях е добре да имате втори човек, който да ви асистира при паленето им. Не забравяйте, че ухо, нос и гърло са свързани и всяко респираторно заболяване ще се повлияе добре от апликацията на огъня.

Пожелавам ви бързо постигане на здраве!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

Създаване на безплатен сайт или блог с WordPress.com.

Нагоре ↑

%d блогъра харесват това: