Вдъхновяваща хомеопатия

Тинус Смитс с един нов хомеопатичен подход

InspiringHomeopathyNew

Д-р Смитс, неколцина мои колеги ми казаха, че когато някой случай им забие, откриват, че пациентът се нуждае от вашите лекарства от Вдъхновяващата хомеопатия. С какво са по-различни те?

На индивидуално ниво всеки се нуждае от своето индивидуално лекарство поради емоционални причини, ваксинации или алопатично лечение. Хомеопатичното лечение на индивидуално ниво може да е успешно за известно време. Забелязъл съм един чест феномен: лечението започва добре, но не напредва повече и никое лекарство не подкарва нещата напред.

Решението го намерих във Вдъхновяващата Хомеопатия. Когато пациентът се озове в универсалния слой (пласт), вече са нужни само седем лекарства. Те са най-добрите за развиване на по-дълбока осъзнатост и установяване на стабилност във физическо, емоционално, ментално и духовно здраве. Седемте универсални пласта са липса на самоувереност, емоционални проблеми – афекти, проблеми с инкарнацията – заземяването, липса на на граници, стари травми (проблеми на жертвата), вина за това, което сме причинили на други човешки същества (виновникът в нас) и дуалността – последното препятствие към единението ни с висшия ни аз (душата ни).

На това ниво са нужни само няколко лекарства. Ние направихме две нови лекарства: Carcinosin cum Cuprum – комбинация от двете лекарства, защото забелязах, че симптомите им се припокриват, и Vernix caseosa, изготвено от субстанция, която покрива новородено бебе.  Освен това беше изработено ново лекарство от майчино мляко – Lac maternum, от кърмата на няколко жени в различен етап от кърменето.

Лекарствата от Вдъхновяващата Хомеопатия са: Carcinosinum, Carcinosinum cum Cuprum, and Cuprum metallicum; Saccharum officinale; Lac maternum; Vernix caseosa; Rhus toxicodendron; Anacardium orientale; и Hydrogenium.

Откъс от интервю на Бебати Ленихан с д-р Тинус Смитс

2 thoughts on “Вдъхновяваща хомеопатия

Add yours

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

Блог в WordPress.com.

Нагоре ↑

%d блогъра харесват това: